Avbokningsfunktion, eget sidhuvud, buggfixar och mer!
Inlagd av Micke Andersson Den 19 December 2013 07:30 AM

Nu är ni som redan har version 2.2 uppgraderade med ett par nya saker!

Avbokningsfunktion

Funktionen för avbokning som sedan länge varit tillgänglig via Medlem > Mina bokningar har även lagts till i admin!

Ni når funktionen via Medlem > Detaljer och på snabbmenyn intill resp. bokning. Detta innebär att ev. faktura krediteras automatiskt innan bokningen raderas, så man behöver ej längre kreditera fakturan först längre.

Eget sidhuvud

Det är nya möjligt att ändra sidhuvud på hemsidan direkt i admin, via Hemsida > Design > Sidhuvud.

Sidhuvudet har följande alternativ:

1. Enskild bild (som standard)
  2. Bildspel (med inställningar för tid per bild, div. transitioner/effekter mm.)
  3. Slumpad. 1-5 bilder slumpas mellan olika sidor.

Sidhuvudet är begränsat till max 5 bilder, vilka kan laddas upp och beskäras till rätt storlek direkt i admin!

---------------

De nya funktionerna görs som vanligt tillgänliga via System > Inställningar > Användare > Behörighet. Utöver detta har en rad buggar åtgärdats som inrapporterats till supporten.