Här kommer lite information om uppdateringen vi gjorde i förra veckan. Vi har även gjort några tillägg i användarmanualen, ni hittar den senaste versionen på startsidan i admin.

Användarvillkor

På sidan System > Användarvillkor sköter man den nya funktionen för medlems -och användarvillkor. Där ligger ett utkast på användarvillkor som ni bör anpassa efter er verksamhet. När texten publiceras kommer både befintliga och nya medlemmar att behöva acceptera dessa villkor. Befintliga medlemmar kommer att promptas direkt efter inloggning att godkänna villkoren, gör man inte det kommer man inte vidare och kan inte skapa ny bokning eller hantera sitt konto.

Skulle ni behöva göra ändringar i texten kan man skapa ett nytt utkast av det senaste publicerade, när man publicerar en ny version behöver medlemmar åter acceptera villkoren.

Ps. supporten har fått in ett antal frågor om att använda sig av samma text som de befintliga bokningsvillkoren (de man accepterar vi aktivitetsbokning). Dessa villkor ligger som en textsida under Hemsida > Sidor och kan redigeras därifrån. Vi rekommenderar att nu passa på att renodla de allmänna villkoren till rent avtals/boknings/köpvillkor då tidigare PULvillkor ersätts av de nya medlems/användarvillkoren.

Sökfunktion

Det finns nu en sökfunktion på er hemsida. Tryck på förstoringsglaset på toppmenyn och ange söktermer. Ni kan söka på textsidor och nyheter/händelser. Sökresultatet är begränsat till max 50 träffar och delas upp på nyheter/sidor.

sökfunktion
Med sökfunktionen kan du söka bland nyheter och undersidor.

Nyhetstaggar/kategorier

Nu kan ni kategorisera era nyheter. När man lägger till en nyhet finns ett fält "Taggar/kategorier". Ange en bef. tagg genom att välja i listan eller skapa en ny genom att skriva (tryck på ENTER för att spara).

På nyhetssidan visas då en rullista högst upp där besökaren kan begränsa urvalet till en viss tagg/kategori. Det går även att skapa nyhetssidor för enbart en viss kategori, på Hemsida > Sidor och på nyhetssidan kan man bocka i en eller flera kategorier.

nyhetskategorisering
Möjlighet att kategorisera nyheter.