När ni gjort alla nödvändiga inställningar för export mot IdrottOnline (sektionsinställningar mm.), gå till System > Schemalagda aktiviteter och tryck på den gröna ikonen "Aktivera" för "IdrottOnline Inaktivering" samt "IdrottOnline Export".

Aktivera IdrottOnline-export!

Detta för att automatiken skall aktiveras.

"IdrottOnline Export" är funktionen som håller ert register hos IdrottOnline uppdaterat när det gäller aktiva medlemmar och grupper/aktivitetsbokningar, medan "IdrottOnline Inaktivering" håller koll på gamla medlemmar som ännu längre är aktiva.

Välkomna att höra av er till supporten (support@kanslietonline.se) om ni har några frågor!