Här kommer lite information om uppdateringen vi gjorde i förra veckan. Vi har även gjort några tillägg i användarmanualen, ni hittar den senaste versionen på startsidan i admin. Användarvillkor På sidan System > Användarvillkor sköter man den nya funktionen för medlems -och användarvillkor. Där ligger ett utkast på användarvillkor som ni bör anpassa efter er verksamhet. När texten publiceras kommer både befintliga och nya medlemmar att behöva
Notice
Undefined index: nwreadmore (./__swift/cache/a79c8f978c031faa9896129c179ca69f.php:32)
Copy to clipboard:

Senaste nytt!
Inlagd av Micke Andersson Den 13 October 2016 02:07 PM
Förbättrat! Närvarohantering och integration idrottOnline Ni har väl inte missat att komma igång med digital närvarohantering och integration med IdrottOnline. Närmre 20 föreningar kunde lyckosamt genomföra sin första LOK-ansökan för våren. Dessutom: Vi har byggt specialrapporter så man kan anpassa efter sin egen kommuns regler och de första kommunerna Täby och
Notice
Undefined index: nwreadmore (./__swift/cache/a79c8f978c031faa9896129c179ca69f.php:32)
Copy to clipboard:

VIKTIGT! Ang. aktivering av IdrottOnline-integration
Inlagd av Micke Andersson Den 16 August 2016 03:11 PM
När ni gjort alla nödvändiga inställningar för export mot IdrottOnline (sektionsinställningar mm.), gå till System > Schemalagda aktiviteter och tryck på den gröna ikonen "Aktivera" för "IdrottOnline Inaktivering" samt "IdrottOnline Export". Detta för att automatiken skall aktiveras.  "IdrottOnline Export" är funktionen
Notice
Undefined index: nwreadmore (./__swift/cache/a79c8f978c031faa9896129c179ca69f.php:32)
Copy to clipboard:

Aktivera er integration med IdrottOnline nu!
Inlagd av Micke Andersson Den 17 May 2016 01:23 AM
Integrationen av medlemmar är igång och den nya närvaroappen funkar! Ett antal föreningar har redan gått igång och med denna release finns funktionerna hos alla. Enkelt att komma igång Det finns manualer som föreningsansvariga kan ladda hem som visar hur ni enkelt kommer
Notice
Undefined index: nwreadmore (./__swift/cache/a79c8f978c031faa9896129c179ca69f.php:32)
Copy to clipboard:

Snyggare, enklare, snabbare, bättre!
Inlagd av Micke Andersson Den 21 August 2015 09:10 AM
Nu går vi över på responsiv design , konto och anmälan enklare och snabbare. Betalhantering och redovisning mycket bättre! Under helgen kommer vi att rulla ut den senaste versionen av KanslietOnline™ som innehåller en rad nya funktioner. Om ca. 1 vecka följer nästa uppgradering med ny layout, möjlighet till fler navigeringsalternativ samt mobilanpassning! Observera att ni som är
Notice
Undefined index: nwreadmore (./__swift/cache/a79c8f978c031faa9896129c179ca69f.php:32)
Copy to clipboard:

Avbokningsfunktion, eget sidhuvud, buggfixar och mer!
Inlagd av Micke Andersson Den 19 December 2013 07:30 AM
Nu är ni som redan har version 2.2 uppgraderade med ett par nya saker! Avbokningsfunktion Funktionen för avbokning som sedan länge varit tillgänglig via Medlem > Mina bokningar har även lagts till i admin! Ni når funktionen via Medlem > Detaljer  och på snabbmenyn intill resp. bokning. Detta innebär att ev. faktura krediteras automatiskt innan bokningen raderas, så man
Notice
Undefined index: nwreadmore (./__swift/cache/a79c8f978c031faa9896129c179ca69f.php:32)
Copy to clipboard: