Filer
Inlagd av Micke Andersson Den 09 March 2021 06:14 AM

Gå till Dokument > Hantera. Nu visas en översikt över alla filer. Välj Mapp högst upp på sidan. Klicka på ett filnamn för att ladda hem den, eller klicka på papperskorgen längst ut på raden för en fil för att radera den.

Genom att markera/bocka i kryssrutan intill en fil, kan man med menyn Med markerade flytta en eller flera filer mellan olika mappar.

hemsida-dokument-filer-oversikt
Taggar: dokuement mappar ladda hem dela filer