Flytta / kopiera bokning(ar)
Inlagd av Micke Andersson Den 19 February 2021 06:58 AM

Gå till Verksamhet > Grupper. Leta upp aktiviteten som har den eller de bokning ni vill flytta eller kopiera. Klicka på pilen på raden för en grupp och välja "Visa bokningar".

verksamhet / aktiviteter / bokning / redigera

Flytta eller kopiera enskild eller flera bokningar

Markera de bokningar ni vill flytta kopiera. Klicka på "Med markerade" i toppen av sidan, välj "Flytta/kopiera".

verksamhet / aktiviteter / bokning / redigera

Flytta eller kopiera enskild bokning

Klicka på pilen på raden för bokningen ni vill hantera, välj "Flytta/kopiera bokning".

verksamhet / aktiviteter / bokning / redigera

En dialogruta öppnas nu, välj aktivitet och huruvida originalbokningen ska behållas (kopiera) eller ej (flytta). Klicka på bekräfta för att spara.

verksamhet / aktiviteter / bokning / flytta
Taggar: verksamhet grupper aktiviteter redigera bokning flytta / kopiera bokning