Inlagd av Micke Andersson, Senast redigerad av Micke Andersson Den 19 February 2021 07:00 AM

Innan en bokning kan redigeras måste ev. faktura först krediteras. Det gäller inte om man ska byta status från ordinarie till kö och vice versa, redigera kommentar/referens. Se nedan för mer information.

OBS! om ni avser ändra till annan aktivitet inom verksamhetstypen, se hjälpavsnitt för att flytta/kopiera bokning(ar).

En bokning kan redigeras på flera sätt:

Från sidan Verksamhet > Grupper, klicka på pilen längst ut på raden för en grupp, klicka "Visa bokningar". Tryck på redigera-ikonen längst ut på raden för att göra ändringar.

verksamhet / aktiviteter / bokning / redigera

Gå till Medlemmar > Sök. Sök fram medlemskontot och tryck på den blå ikonen med en kikare. Scrolla ner till "Aktiviteter" och klicka på ikonen med ett förstoringsglaset. I dialogrutan som öppnas, klicka på menyn Verktyg och välj Redigera under "Bokningsalternativ".

verksamhet / aktiviteter / bokning / redigera

På sidan man kommer till ser man alla detaljer kring bokningen. Här kan ni ändra aktivitet, medlems -och licensavgifter och annat.

verksamhet / aktiviteter / bokning

OBS! när ni sparar ändringarna kommer medlemmen få en avisering om vilka ändringar som gjorts. Bocka ur "Skicka avisering" för att inte avisera.

Taggar: verksamhet grupper aktiviteter redigera bokning aktivitetsbokning