Skapa bokning
Inlagd av Micke Andersson Den 18 February 2021 07:50 AM

Gå till Verksamhet > Grupper. Tryck på pilen längst ut för en grupp och välj ”Ny bokning”. Du kommer nu till bokningsöversikten. Klicka på ”Ny deltagare” och sök befintlig medlem, eller lägg till en helt ny (OBS! Kräver giltigt Svenskt personnummer).

verksamhet / aktiviteter / bokning

eller

Gå till Medlemmar > Sök. Sök upp den medlem ni vill anmäla. Tryck på den blåa ikonen med en kikare för att komma till kontosidan. I rutan på höger sida, Verktyg/åtgärder, välj "Skapa aktivitetsbokning". Sök efter gruppen genom att ange dess namn, välj sedan i listan och följ stegen för att slutföra bokningen.

verksamhet / aktiviteter / bokning
Taggar: verksamhet grupper aktiviteter bokning aktivitetsbokning