Kunskapsbank
Kunskapsbank:
Ange status (öppna/stäng/öppna med förtur)
Inlagd av Micke Andersson Den 18 February 2021 07:37 AM

Gå till Verksamhet > Grupper. Markera en eller flera grupper och välj status i listan Med markerade. Går även att göra på enskild grupp genom att fälla ur gruppalternativ på raden.

verksamhet / aktiviteter / duplicera
Taggar: verksamhet grupper aktivitet aktiviteter status förtur öppna stäng
(0 röster)
Denna artikel var till hjälp
Denna artikel var inte till hjälp

Kommentarer: (0)
Lägga till en kommentar
 
 
Fullständigt namn:
E-Post:
Kommentarer:
CAPTCHA Verifikation 
 
Fyll i texten du ser i bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att förhindra automatiska registreringar och inlagor.

Help Desk Software by Kayako support.kanslietonline.se/index.php?