Kunskapsbank
Kunskapsbank:
Struktur
Inlagd av Micke Andersson Den 18 February 2021 07:04 AM

Er verksamhetstruktur bygger på en hierarki som delas upp i sektioner, typer och nivåer. Varje aktivitet tillhör en nivå.

Exportera struktur

På sidan Verksamhet > Struktur > Exportera kan man exportera hela sin verksamhetsstruktur inkl. sektioner, typer, nivåer, aktiviteter och status för aktivitetsbokninar.

struktur / exportera
Taggar: verksamhet struktur
(0 röster)
Denna artikel var till hjälp
Denna artikel var inte till hjälp

Kommentarer: (0)
Lägga till en kommentar
 
 
Fullständigt namn:
E-Post:
Kommentarer:
CAPTCHA Verifikation 
 
Fyll i texten du ser i bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att förhindra automatiska registreringar och inlagor.

Help Desk Software by Kayako support.kanslietonline.se/index.php?