Kunskapsbank
Kunskapsbank: Verksamhet
Grupper
Inlagd av Micke Andersson, Senast redigerad av Micke Andersson Den 05 April 2018 10:46 AM
På sidan VERKSAMHET > GRUPPER sköter man det mesta som rör era aktiviteter. Se nedan för mer information kring resp. funktion.

Lägg till grupp

Gå till VERKSAMHET > GRUPPER. Klicka på ”Lägg till grupp” i sidans övre högra hörn.
Obligatoriska fält är markerade med *

Lägg till grupp

Foo

(2 röster)
Denna artikel var till hjälp
Denna artikel var inte till hjälp

Kommentarer: (0)
Lägga till en kommentar
 
 
Fullständigt namn:
E-Post:
Kommentarer:
CAPTCHA Verifikation 
 
Fyll i texten du ser i bilden i textrutan nedan. Detta krävs för att förhindra automatiska registreringar och inlagor.

Help Desk Software by Kayako support.kanslietonline.se/index.php?