Senaste Uppdateringar
Ny funktionalitet!
Inlagd av Micke Andersson Den 25 February 2021 05:48 AM
Vår medlemsapp är snart här! Vi håller just nu på med slut-tester av vår medlemsapp där era medlemmar kan se sina bokningar, få meddelanden och annan info från ledare, boka aktiviteter och betala sina fakturor. Självklart även med pushnotiser när man fått en ny faktura, e-postmeddelande eller något annat viktigt. Appen kommer att finnas tillgänglig på både Google Play och i App Store. Ni som förening
Läs Mer »

Uppdateringar GDPR
Inlagd av Micke Andersson Den 02 June 2018 03:21 AM
Här kommer lite information om uppdateringen vi gjorde i förra veckan. Vi har även gjort några tillägg i användarmanualen, ni hittar den senaste versionen på startsidan i admin. Användarvillkor På sidan System > Användarvillkor sköter man den nya funktionen för medlems -och användarvillkor. Där ligger ett utkast på användarvillkor som ni bör anpassa efter er verksamhet. När texten publiceras kommer både befintliga och nya medlemmar att behöva
Läs Mer »

Senaste nytt!
Inlagd av Micke Andersson Den 13 October 2016 02:07 PM
Förbättrat! Närvarohantering och integration idrottOnline Ni har väl inte missat att komma igång med digital närvarohantering och integration med IdrottOnline. Närmre 20 föreningar kunde lyckosamt genomföra sin första LOK-ansökan för våren. Dessutom: Vi har byggt specialrapporter så man kan anpassa efter sin egen kommuns regler och de första kommunerna Täby och
Läs Mer »

VIKTIGT! Ang. aktivering av IdrottOnline-integration
Inlagd av Micke Andersson Den 16 August 2016 03:11 PM
När ni gjort alla nödvändiga inställningar för export mot IdrottOnline (sektionsinställningar mm.), gå till System > Schemalagda aktiviteter och tryck på den gröna ikonen "Aktivera" för "IdrottOnline Inaktivering" samt "IdrottOnline Export". Detta för att automatiken skall aktiveras.  "IdrottOnline Export" är funktionen
Läs Mer »

Aktivera er integration med IdrottOnline nu!
Inlagd av Micke Andersson Den 17 May 2016 01:23 AM
Integrationen av medlemmar är igång och den nya närvaroappen funkar! Ett antal föreningar har redan gått igång och med denna release finns funktionerna hos alla. Enkelt att komma igång Det finns manualer som föreningsansvariga kan ladda hem som visar hur ni enkelt kommer
Läs Mer »