Search in questions?

Datumens textfärg i nyhetswidget verkar statisk

Olof Björkman skrev
Nov 09, 2022
Färgen på nyhetsrubrikerna i widgeten tar hänsyn till bakgrundsfärgen men datumen när nyheterna publicerats verkar statisk. I dagsläget är de lite mörkare grå, vilket blir svårt att läsa om man lägger widgeten i en grön sidfot. Se bifogad fil.
5 Svar
agent Micke skrev
Nov 10, 2022
Sådana detaljer ändras via fliken Egen CSS på Hemsida/Design/Layout.
Olof Björkman skrev
Nov 10, 2022
OK. Jag tänkte det också först men så såg jag att datumen är av klassen text-muted och det har även datumen i nyhetslistan och en massa andra ställen på sidan. Jag skulle vilja ha datumen i sidfoten vita men det kan jag ju inte ha på datumen i nyhetslistan, då syns de ju inte.

Jag kan fixa det själv via egen CSS, vilken klass eller ID ska jag köra på?
Olof Björkman skrev
Nov 10, 2022
text-muted pull-right......
agent Micke skrev
Nov 10, 2022

Den här borde fungera:

.footer.footer-top .footer-bit .widget.news li span.text-muted { color: #fff; }

Olof Björkman skrev
Nov 10, 2022
Tackar!