Nya funktioner!

Vår medlemsapp är snart här!

Vi håller just nu på med slut-tester av vår medlemsapp där era medlemmar kan se sina bokningar, få meddelanden och annan info från ledare, boka aktiviteter och betala sina fakturor. Självklart även med pushnotiser när man fått en ny faktura, e-postmeddelande eller något annat viktigt.

Appen kommer att finnas tillgänglig på både Google Play och i App Store. Ni som förening kommer även ha möjlighet att anpassa appen med era färger så era medlemmar kommer att känna igen sig!

Automatisk hantering av betalningar

Inom kort kommer vi att kunna erbjuda en totallösning för inläsning av betalningar som görs av era medlemmar. Vi återkommer när det börjar närma sig!

Närvarohantering för ledare

Det går nu att hantera utmärkelser och rekommendationer direkt i närvarohanteringen. På översikten för en aktivitet, klicka ”Hantera bokningar” för att visa deltagarna och för att hantera utmärkelser/rekommendationer.

När man sparat närvaro för ett tillfälle kommer man nu direkt till gruppens sida så man enkelt kan hantera nästa/föregående tillfälle.

Förbättrad navigering! Det går nu att hoppa mellan nästa/föregående tillfälle.

Rekommendation

Funktion för att smidigt exportera alla rekommendationer över en viss period. En Excelfil genereras för snabb överblick vilket förenklar planering inför kommande period/termin.

Kalender / att göra

Ny funktion! En avancerad kalender för ledare/admin där ni kan lägga in händelser och saker som måste göras löpande. Det går att lägga till återkommande händelser (dag/vecka/månad/år) och även nästla en händelse med en annan. En admin kan tilldela en uppgift till en ledare, och det går även att prenumerera på sina händelser så man enkelt kan följa dom på sin telefon/surfplatta i sin favoritapp!

Medlemskonto

• Möjlighet att bifoga en fil i välkomst/aktiveringsmailet, till exempel ett välkomstbrev.
  • Möjlighet till notifikation vid nytt konto, så ni enkelt kan se att nya medlemmar tillkommit, inkl. medlemstyp, om medlemsavgift erlagts och även om den betalats.
  • Ny medlem
    • Möjlighet att ange separat fakturaadress redan vid kontoregistrering.
    • Datumfält använder nu enhetens inbyggda kalender. Förbättrad funktionalitet/upplevelse på mobila enheter och surfplattor.
    • Nya telefonnummerfält för förbättrad användarupplevelse. På mobila enheter visas nu ”nummertangentbordet” när man klickar i fälten för telefonnummer.

Fakturera enskild avgift

Nu kan man fakturera även familjemedlemskap via funktionen Fakturera enskild avgift på medlemmens konto i administrationen.

Bli medlem

Förnya medlemskap / bli medlem är nu lättare än någonsin. Som inloggad icke-medlem kan man nu erlägga avgift direkt på startsidan genom att klicka ”Bli medlem”.

Nyhetsbrev

Möjlighet att kunna avanmäla sig från nyhetsbrev genom en ”avregistrera”-länk direkt i mailet.

Slutat-funktion

För de som väljer att avsluta sitt medlemskap finns en funktion för att markera en deltagare som avslutad, man kommer då ej att få utskick och annan info från och med det datum man markerats som avslutad. Dessa medlemmar exkluderas från "snabbsök". Slutat-markeringen nollställs om en avslutad deltagare bokar sig till en ny aktivitet.

Grupper / papperskorg

Ny flik på Verksamhet > Grupper, ”Papperskorg” där alla aktiviteter ni raderat hamnar. Om ni av misstag råkat ta bort en eller flera grupper, gå hit för att återställa, snabbt och enkelt!

Medlem / Sök

• På Medlem > Sök kan man nu söka på registrerings -och slutat-datum.
  • Sök erlagda avgifter” har flyttat till en egen flik på samma sida.

Onlinebetalning

Ni har väl inte missat vårt kanonerbjudande med Swedbank Pay, förenkla administrationen och för era medlemmar genom att låta dom betala sina fakturor online via konto/kreditkort eller Swish!

Vi erbjuder Swedbank Pay för endast 99kr / mån, Swish 4 kr och kort från 1 kr + 1,25% per transaktion!