Importera personer och grupper från IdrottOnline

Logga in som administratör på er IdrottOnline-sida genom att gå till www.idrottonline.se och klicka Logga in högst upp till höger. Längre ner i den här artikeln finns även instruktion hur ni endast tar ut personer, i de fall ni inte använder aktiviteter/grupper.

Grupper / Aktiviteter

1. Klicka på fliken Administration och Grupper
  2. Gör ditt urval i sökfunktionen.

3. KIlicka på Exportera till Excel på höger sida ovanför sökresultatet och därefter Exportera till Excel en gång till.

4. Nu visas en dialogruta, OBS! se till att markera Inkl personnummer, Inkl målsman samt Exportera alla i gruppering.

5. Nu skapas filen i bakgrunden, vänta tills den är klar och en ruta visas där du sparar filen på din dator.

Personer

1. För att inkludera dom som inte ingår i någon aktivitet, gå till fliken Personer och gör ett urval.
  2. På samma sätt som med grupper, välj Exportera till Excel och samma alternativ igen när menyn öppnas.
  3. En dialogruta öppnas nu, OBS! Var noggrann att markera Exportera med personnummer samt Inkl målsman

Skicka in dessa två underlag till oss på adress www.kanslietonline.se/skicka-underlag/