Aktivitetstillfällen

Efter att man loggat in, klicka på en grupp för att komma till översikten.

Här kan man snabbt och enkelt lägga till enskild tillfällen, hantera rekommendationer och utmärkelser/märken samt rapportera närvaro för sina aktiviteter.

Ett grönt tillfälle indikerar att det redan rapporterats, och gult att tillfällen är orapporterat.

Lägg till enskilt tillfälle

Klicka på Lägg till enskilt tillfälle högst upp för att skapa ett nytt tillfälle. Fyll i de obligatoriska fälten och tryck spara.

Se separat artikel för mer information om hur man skapar ett tillfälle.