Skapa bokning

Gå till Verksamhet > Grupper. Tryck på pilen längst ut för en grupp och välj Visa bokningar. Du kommer nu till bokningsöversikten. Klicka på Ny deltagare och sök befintlig medlem, eller lägg till en helt ny (OBS! Kräver giltigt Svenskt personnummer).

~ eller ~

Gå till Medlemmar > Sök. Sök upp den medlem ni vill anmäla. Tryck på den blåa ikonen med en kikare för att komma till kontosidan. I rutan på höger sida, Verktyg/åtgärder, välj Skapa aktivitetsbokning. Sök efter aktiviteten genom att ange dess namn, välj sedan i listan och följ stegen för att slutföra bokningen.