Diskussionsforum

Forumet är en modul som vi måste aktivera år er. Hör av er till support@kanslietonline.se för mer information.

Det finns möjlighet att använda sig av olika underforum/kategorier för att dela in diskussionerna på t.ex. verksamhetsdel.

För inloggad administratör visas genvägar för inställningar mm.

Funktionalitet

• Underforum och kategorier - använd ett eller flera forum indelat efter er verksamhet.
  • Bevakning - låt era medlemmar prenumerera på enskilda ämnen eller hela forum. Man får då en notifikation via e-post/appen när ett nytt ämne/svar postas.

• Avancerade behörighetsinställningar - ange vilka som ska kunna läsa/posta i forumet. Det går att ställa in behörighet baserat på medlemstyp eller deltagande i aktivitet. Möjlighet att ha "nyhetsforum" där endast administratörer kan posta ämnen.

• Sökfunktion - sök ämnen och inlägg.
  • Behörighet  - även utloggade personer kan ni läsa i forumet, men inte skriva nya ämnen och inlägg. Det här går att ställa in i sidinställningar om "läsaccess" ska vara tillåtet för alla eller enbart inloggade personer.