Automatik öppna stänga bokning grupp

Avatar-bild
Daniel Gunnergård skrev
Dec 23, 2022
Just nu behöver man manuellt öppna, öppna med förtur respektive stänga en grupp för bokning.
Detta borde kunna lösas med automatiskt med en inställning i gruppen för när den ska öppna/stänga.

Startad
0 röster
1 Svar
agent Micke skrev
Sep 11 (7 mån sedan)
Det här är inkluderat i kommande version. Alternativ för schemalagd "öppen med förtur", "öppen", "stängd" samt en helt ny status "öppen med prova-på". Mer info kommer i ett allmänt utskick ett par dagar innan uppdatering.