Registrera närvaro

Du når närvaroregistreringen på två sätt: - Gå till Verksamhet/Grupper, sök fram aktiviteten du vill rapportera för och klicka på pilen längst ut på raden och välj Aktivitetstillfällen. Nu kommer du till översikten för samtliga tillfällen för en aktivitet, klicka dig in på tillfället du vill rapportera för. - Gå till Verksamhet/Grupper och fliken Aktivitetstillfällen. Sök därefter fram de tillfällen du vill rapportera för och klicka dig in på det för att komma till rapporteringsv...