Fotogalleri / bilder

Gå till Hemsida / Övrigt / Bildgalleri / Album / Översikt. Klicka på Nytt album högst upp till höger för att skapa nytt album.

Klicka nu på Lägg till bilder, välj album. Därefter kan man dra och släppa bilder för att ladda upp dom.

Allt eftersom bilderna läggs till visar dom under uppladdaren. Här kan man ange en bildtext, denna sparas automatiskt.

Publicera bildgalleri på hemsidan

När ni skapat era album och lagt till bilder, gå till Hemsida / Sidor och Lägg till en ny sida.

I listan Infoga sida, välj Fotogalleri. Klicka på spara.

Taggar: galleri foton bilder album