Sponsorer

För att lägga till/hantera sponsorer, se Hemsida/Övrigt/Sponsorer.

Lägg till en ny genom att välja Lägg till.

Ange Namn, URL och ev beskrivning.

Klicka på välj bild för att välja en logotyp från filhanteraren.

OBS! Var noggrann med att använda webbsäkra fil- och mappnamn, ersätt mellanslag med _ och åäö med ao osv.

Glöm inte att spara.

Översikt

På översikten visas de sponsorer som finns inlagda i systemet, samt var/i vilken panel dom visas. Klicka på Ändra ordningen för att välja visningsordning. Drag och släpp, ändringarna sparas automatiskt.

Koppla sponsorer till panel

För att publicera sponsorer måste du inkludera sponsorwidget, gå till Hemsida/Layout/Widgets för att lägga till en global widget som visas på alla sidor.

Leta reda på sponsorwidgeten, klicka på plustecknet och välj panel.

Välj sponsorer och ange andra inställningar. Glöm inte att spara

Nu visas sponsorerna i bottenpanelen.

Det går även att lägga till sidspecifika widgets, gå in och redigera en sida, scrolla ner till Widgets.

Nu framgår det även på översikten på sponsorer i vilken panel resp. sponsor är synlig.