Upptäckta fel eller buggar

Här kan ni rapportera in ev. fel ni hittar i systemet. När ni postar, vänligen bifoga steg -för steg hur felet uppstår, vilken sida ni står på osv. OBS! Dela aldrig länkar, användaruppgifter eller annat när ni postar här.

Låg kontrast på ikoner och text

Det är för låg kontrast på flera texter och ikoner vilket gör att sidan blir svårläst för många. Det är låg kontrast på framförallt ikoner, text, klockslag "idag" och söndagar i kalender och Aktuellt, nyheter med mera EX: den oranga texten mot vitt har Contrast ratio 1.73:1 = 5 den röda mot det grå har för låg kontrast Den grå lilla texten och ikoner mot vitt har för låg kontrast.
2

Sidfoten i bredmall saknar blå bakgrundsfärg

https://ludvikasim.kanslietonline.se/
2

Widgeten "Nyheter/Händelser" blir konstig om man har filterläge på för taggar i nyhetslistan

Om filterläget för taggar är påslaget för nyhetslistan så slår det även på widgeten "Nyheter/Händelser". Oavsett inställning börjar den visa nyheter. Förtydligande: Viktiga händelser i widgeten ersätts av nyhetsposter om filterläget för taggar är påslaget i nyhetslistan på framsidan. Den här är åtgärdad.
2

Datumens textfärg i nyhetswidget verkar statisk

Färgen på nyhetsrubrikerna i widgeten tar hänsyn till bakgrundsfärgen men datumen när nyheterna publicerats verkar statisk. I dagsläget är de lite mörkare grå, vilket blir svårt att läsa om man lägger widgeten i en grön sidfot. Se bifogad fil. Sådana detaljer ändras via fliken Egen CSS på Hemsida/Design/Layout. OK. Jag tänkte det också först men så såg jag att datumen är av klassen text-muted och det har även datumen i nyhetslistan och en massa andra ställen på sidan. Jag skulle vilja ha datumen...
5

Filhantering ( System>Övrigt>Filhantering)

Filhanteraren erbjuder möjlighet till visning av filer som Thumbnails eller Lista. Valet Lista "fastnar ej".
2