Städa upp/rensa orapporterade tillfällen

Efter en period/termins slut kan det vara bra att städa upp bland de tillfällen som skapats men som inte har/ska rapporteras.

Gå till Verksamhet/Grupper och fliken Aktivitetstillfällen

Ange period/termin och välj  Ej rapporterad i listan Status.

Klicka på Sök.

Nu visas alla orapporterade tillfällen för perioden. Markera alla och gå därefter till menyn Med markerade och välj Radera tillfällen.

Om sökningen ger fler än 900 träffar får du göra om sökningen tills alla tillfällen som ska raderas har tagits bort.