Produktgrupper

Gå till Webbshop > Produktgrupper för att se översikten. Klicka på Lägg till i övre högra hörnet för att lägga till en ny produktgrupp.

Verktyg för att redigera, radera eller ange förtursinställning finns längst ut till höger på resp. rad.

Publiceringssinställningar
Synlig
Produktgruppen och dess produkter kommer att finnas tillgänglig för alla som är inloggade.

Dold
Produktgruppen kommer vara dold för alla, dvs. ej publicerad.

Enligt förtur
Tryck på knappen med hänglåset längst ut på raden.

Ange förtursinställning enligt medlemstyp och/eller tidigare deltagande.

För att aktivera förtur, gå in och redigera produktgruppen och ange Enligt förtur under Synlighet.

Ordning
Tryck på fliken Ordning. Drag -och släpp för att byta ordning på produktgrupperna. Ändringarna sparas automatiskt.