Registerutdrag

Gå till System/inställningar och fliken Klient- och förening.

Kontrollera att ni ställt in antal månader som utdrag ska anses giltiga.

Glöm inte att spara.

På startsidan i administrationen kommer en lista visas på ledare som leder pågående aktiviteter och som inte uppvisat utdrag, eller som har ett som håller på att gå ut.

Gå in på en person och klicka på Redigera. Scrolla ner till Kontaktinformation Ledare / Personal

Spara längst ner eller högst upp på sidan.

För mer information kring registerutdrag, se artikel från RF:
Krav på registerutdrag - Riksidrottsförbundet (rf.se)