Sök faktura

Gå till Ekonomi > Sök Faktura. Nu visas ditt senaste sök automatiskt. Ange villkor i formuläret, genom att klicka Avancerad sökning fälls ytterligare alternativ ut.

På resp. fakturarrad finns verktyg för kreditering, påminnelsefakturering och för att registrera inbetalningar.

Man kan även markera en eller flera rader genom att klicka på dom, därefter finns ett antal verktyg/exportmöjligheter under knappen Med markerade.

Klicka på en medlems namn för att komma till kontosidan. Klicka på resp. kolumnrubrik för att ändra sortering.