Eventor - Allt du behöver veta för att komma igång

Anslut till Eventor Gå till System/Inställningar och fliken Klient och förening, säkerställ att ert Organisationsnummer finns inlagt. Gå till fliken Övrigt. Scrolla ner till fältet Eventor API och klicka på Anslut. En dialogruta öppnas, ange er API-nyckel och klicka åter på anslut. Vid inmatning av giltig API-nyckel visas namn på er förening samt en maskad version av nyckeln. Ladda om sidan så visas en ny knapp på menyn högst upp, Eventor. Nu visas alla tillgängliga tävlingar, ni ka...

Delning via Facebook / Facebook-app

För att aktivera delningsfunktioner via Facebook krävs att man lägger till och aktiverar en Facebook-app. Förberedande steg Ta fram er logotype och anpassa en bild som är 1024x1024px med transparent bakgrund. Spara som PNG. Skapa en Facebook-app - Logga in på ditt Facebook-konto. - Klicka på den här länken: https://developers.facebook.com/apps/create/ - Du ser nu en sida SELECT APP TYPE, välj "Ingen" längst ner och klicka dig vidare. - Nu ska du ange grundläggande information om...