Resultat

Tempus Statistik

För att läsa in resultat, tryck Lägg till filer högst upp till höger på sidan, en dialogruta öppnas, drag -och släpp filer alt. tryck Lägg till filer. Accepterade filtyper är zip och txt. När dialogrutan stängs, klicka på ikonen intill filnamnet och vänta på resultatet.

WinGrodan

För att läsa in resultat, tryck Lägg till filer högst upp till höger på sidan, en dialogruta öppnas, drag -och släpp filer alt. tryck Lägg till filer. Enbart filändelse txt kommer accepteras, namnet måste starta med RE och innehålla minst 1 medlem från er förening. När dialogrutan stängs, klicka på ikonen intill filnamnet och vänta på resultatet.

Observera att RE-filer skiljer sig mellan WinGrodan version 1 och 2, välj den knapp som motsvarar filen ni vill läsa in.