Innan en bokning kan redigeras måste ev. faktura först krediteras. Det gäller inte om man ska byta status från ordinarie till kö och vice versa, redigera kommentar/referens. Se nedan för mer information.

OBS! om ni avser ändra till annan aktivitet inom verksamhetstypen, se hjälpavsnitt för att flytta/kopiera bokning(ar).

En bokning kan redigeras på flera sätt:

-Från sidan Verksamhet > Grupper, klicka på pilen längst ut på raden för en grupp, klicka Visa bokningar. Tryck på redigera-ikonen längst ut på raden för att göra ändringar.

~ eller ~

Gå till Medlemmar > Sök. Sök fram medlemskontot och tryck på den blå ikonen med en kikare. Scrolla ner till Aktiviteter och klicka på ikonen med ett förstoringsglaset. I dialogrutan som öppnas, klicka på menyn Verktyg och välj Redigera under Bokningsalternativ.

På sidan man kommer till ser man alla detaljer kring bokningen. Här kan ni ändra aktivitet, medlems -och licensavgifter och annat.

OBS! när ni sparar ändringarna kommer medlemmen få en avisering om vilka ändringar som gjorts. Bocka ur "Skicka avisering" för att inte avisera.