Kreditering

För att kreditera en eller flera fakturor samtidigt, gå till Ekonomi > Kreditering. På sidan man kommer till matar man in fakturanummer, ett fakturanummer per rad, klicka sedan på Nästa.

Om en faktura inte går att välja beror det på att den inte kan krediteras. Det gäller bl.a. kreditfakturor eller fakturor som redan är kvittade/krediterade. Välj om ni vill skicka e-postavisering och klicka på Skapa kreditfakturor.