Order

Skapa order

Gå till Webbhop > Order > Skapa order. Sök fram en medlem genom namn, medlemsnummer etc. Välj produkt/artikel och antal och eventuellt ett avvikande pris. Klicka därefter på Lägg till.

När ordern är klar, välj betal -och leveranssätt, eventuell kommentar och tryck Skapa order för att slutföra. Man kommer nu till sidan Orderdetaljer där det går att fakturera.

Översikt

På översikten visas alla ordrar. Högst upp väljer man om man vill se alla eller filtrerat på orderstatus. Intill finns en knapp Exportera där man kan ta ut diverse underlag. Längst ut på varje rad finns knappar för att se orderdetaljer eller ev. faktura. Klicka på en rad för att markera den, därefter kan man t.ex. skapa en faktura genom att välja Skapa fakturor i listan Med markerade

Högst upp på sidan, Sök urval kan man snabbsöka/filtrera.