Mina aktiviteter

Efter att man har logga in visas alla pågående aktiviteter man är ledare för. Aktiviteter vars slutdatum har passerat döljs automatiskt efter 30 dagar.

Klicka på pilen längst ut på raden för en aktivitet för att hantera dess inställningar, hantera aktivitetstillfällen, skicka e-post/sms till era aktiviteter, visa bokningar, hantera utmärkelser mm.

Vissa massåtgärder finns också, marker då en eller flera grupper och och välj en åtgärd högst upp på genom Exportera eller Kommunicera.