Hantera tillfällen

Lägg till aktivitetstillfällen

För att lägga till aktivitetstillfällen, gå till Verksamhet > Grupper. Tryck på pilen på en grupp för att fälla ut gruppalternativet och välj Aktivitetstillfällen.

Nu visas översikten för de tillfällen som redan finns. Till höger kan ni lägga till enskilt tillfälle eller en hel serie.

Översikten går att filtrera på status, veckodag eller månad.Klicka på en kolumnrubrik för att ändra sortering, eller klicka på ett tillfällets datum för att komma in på närvarorapporteringen.

Översikt

Gå till Verksamhet > Grupper och fliken Aktivitetstillfällen. Standardurvalet är alla aktiviteter för alla sektioner under innevarande vecka, använd formuläret för att filtrera urvalet. Max 900 tillfällen kommer att visas.
Klicka på en rad för att markera den. Med knappen Med markerade kan man:

• Låsa/låsa upp tillfällen
  • Kommunicera (Skicka e-post eller sms)

Det går t.ex. att välja alla tillfällen på en viss plats en viss dag, för att sedan skicka SMS eller e-postmeddelande till ledare, deltagare och gäster.