Hemsida

Sidor

Under Hemsida > Sidor hanterar man alla textsidor på hemsidan. Här visas en översikt över alla sidor som finns. Klicka på en sidas namn för att redigera den, eller på Lägg till högst upp till höger. För att radera en sida, tryck på den röda soptunnan. Sidan kommer då att avpubliceras, och om man måste återställa den går man till Papperskorgen. Lägga till sida Gå till Hemsida > Sidor, klicka på Lägg till högst upp till höger. Ni kommer nu till en sida med diverse fält och en textedi...

Nyheter

Gå till Hemsida > Nyheter. Här visas alla nyhets som finns inlagda. Gå till tidigare år med rullistan högst upp. Klicka på Lägg till för att lägga till en nyhet. Klicka på rubriken för att redigera en nyhet, eller på den röda ikonen med en papperskorg för att radera. Lägg till nyhet Klicka på Lägg till högst upp till höger. Ange rubrik, vilken typ av nyhet (publik eller privat (för medlem och ledare)) och en text. Det går även att lägga till en bild som visas ovanför nyheten.

Händelser

Händelser fungerar på samma sätt som nyheter fast där inläggen visas i kalendern. Om man markerar en händelse som viktig visas den extra tydligt ovanför kalendern tillsammans med inledande text och ev. miniatyrbild. Se artikeln Nyheter (/875719-Nyheter) för mer information.

Dokument

Med dokumentfunktionen kan man skapa mappar där man kan samla filer och viktiga dokument för att dela mellan ledare och medlemmar. Det går att ange åtkomst till en mapp baserat på medlemstyp (medlem), tidigare deltagande (medlem) eller användargrupp (ledare/administratör). Mappar Gå till Mappar > Lägg till för att skapa nya mappar. Ange en förälder, ett namn och ev. beskrivning av vilken typ av filer mappen innehåller. På översikten visas alla mappar, dess indelning, datum för senast...